Openluchttheater Vrouwenhof

Sfeervol in de natuur!


Midden in het stadpark ligt het sfeervolle en historische openluchttheater Vrouwenhof. Hier kun je iedere zomer genieten van muziek, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. 

De tribune van het theater biedt zitplaatsen aan 220 gasten. De zitplaatsen zijn niet genummerd. Je krijgt een plaats toegewezen. Het kan ‘s avonds afkoelen, neem daarom gerust een kussentje of kleedje mee.

Het theater is geopend in de maanden juni tot en met september. Wil je ook een betoverende avond meemaken onder de sterren? Bekijk dan hieronder de agenda!


Algemene Informatie

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen over Openluchttheater Vrouwenhof op een rij gezet. Onze organisatie verwerkt persoonsgegevens. In onze Privacy Verklaring is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we jouw privacy als klant waarborgen. Voor alle bezoekers gelden de huisregels van Openluchttheater Vrouwenhof.

Mindervaliden

Het theater is toegankelijk voor mindervaliden. Openluchttheater Vrouwenhof is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidenparkeerplaats. Deze kun je voorafgaand reserveren via kassa@dekringroosendaal.nl. Gehandicaptenparkeerkaart is vereist.

Annuleringsverzekering:

De Kring biedt als extra service een annuleringsverzekering aan die van pas kan komen bij plotselinge verhindering als gevolg van een ernstige ziekte, ongeval, noodzakelijke medische ingreep, overlijden en/of ernstige zaakschade. 

Bij het reserveren van tickets kun je voor € 1 per plaatsbewijs deze verzekering afsluiten. Het voordeel van deze regeling boven de reguliere annuleringsregeling is dat je je geld terug krijgt in plaats van een tegoed. Daarbij kun je tot 1 minuut voor aanvang van de voorstelling gebruikmaken van de verzekering. Voor meer informatie klik hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en de start van de ticketverkoop? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voorstellingen in Openluchttheater Vrouwenhof.

Routebeschrijving

Contact

Het adres van Openluchttheater Vrouwenhof is:
Openluchttheater Vrouwenhof
EH, Scholtensboslaan, Roosendaal 

Openluchttheater Vrouwenhof wordt beheerd door De Kring Roosendaal.

Voor vragen kun je contact opnemen met de kassa via kassa@dekringroosendaal.nl.

Het programma is samengesteld door De Kring Roosendaal. Afhankelijk van de coronamaatregelen wordt bekeken of de voorstellingen doorgaan.