Ticketverkoop

Alles over de ticketverkoop, wachtlijst en het retourneren van toegangstickets.

Ticketverkoop verloopt online via onze website. Je kan daarnaast contact opnemen met onze kassa om een reservering te plaatsen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar kassa@dekringroosendaal.nl of te bellen naar: 0165 - 555 555

Het printen van je tickets is niet nodig wanneer je De Kring bezoekt. Je mag de tickets ook digitaal laten zien op je telefoon. Dit is beter voor het milieu en gemakkelijker!

All-in Prijzen

De kosten voor een consumptie en de administratiekosten zijn verwerkt in de entreeprijs. Sommige voorstellingen zijn uitgesloten van de inbegrepen consumptie. 

Voor het reserveren van tickets via de telefoon of per e-mail worden administratiekosten à € 0,75 per ticket in rekening gebracht (met uitzondering van rolstoelgebruikers), met een maximum van € 7,50. Het toezenden van je tickets per post kost € 4,50.

Prijzen kunnen wijzigen. Tussentijdse btw-verhoging wordt doorbelast in de ticketprijs. 

Openingstijden kassa

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op woensdag is van 12.00 uur tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in ons restaurant Over De Tong.

Online reserveren

Online tickets reserveren is de makkelijkste en snelste manier om verzekerd te zijn van jouw plekje in de zaal. Via onze programmapagina kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week tickets reserveren voor een voorstelling naar keuze. Kom je er niet uit? Lees dan hier hoe je online tickets reserveert.

Hoe koop ik online tickets?

Betaalmogelijkheden

Bij het reserveren van tickets kun je op verschillende manier betalen. Hieronder vind je alle online betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Creditcard (Visa/Mastercard)
  • Podiumcadeaukaart
  • VVV cadeaukaart
  • Digitaal tegoed

Werkt een van de aangegeven betaalmogelijkheden niet op de website? Neem dan contact op met onze kassa via 0165 - 555 555 of kassa@dekringroosendaal.nl.

Cashless betaalsysteem

De Kring is overgegaan op een cashless betaalsysteem. Hierdoor is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. 

Tickets retourneren, annuleren, ruilen of verlies

Toegangsbewijzen kunnen tot uiterlijk één week (7 dagen) voor de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen of ingewisseld worden voor een digitaal tegoed. Dit digitale tegoed komt op je account te staan en is niet inwisselbaar voor contanten. Voor deze ruilservice brengen wij € 1,50 annuleringskosten per ticket in rekening. Om te annuleren, kun je contact opnemen met de kassa via telefoon (0165 - 555 555) of e-mail (kassa@dekringroosendaal). 

Verlies

Ben jij je tickets verloren? Log in met je account en bekijk je e-tickets in "mijn agenda". Vind je hier niet de tickets die je zoekt? Neem dan contact op met de kassa. We sturen je altijd kosteloos opnieuw je e-tickets op.

Annuleringsverzekering

Bij het reserveren van tickets kun je bovendien voor € 1 per ticket een annuleringsverzekering afsluiten. Daarmee kun je tot 1 dag voor de voorstelling annuleren en krijg je je geld terug (minus annuleringskosten) in plaats van een digitaal tegoed. Annuleer je met de annuleringsverzekering op de dag zelf, dan kunnen we je tickets omruilen naar een nieuwe voorstelling. Je betaalt hiervoor € 1,50 per ticket. Een digitaal tegoed of een teruggave is op de dag zelf niet meer mogelijk.

Wachtlijst

Het is mogelijk om voor een uitverkochte voorstelling op de wachtlijst geplaatst te worden. Als er tickets beschikbaar komen, bijvoorbeeld door een retournering, laten we je dat weten. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden als eerste op de hoogte gebracht.

Prijzen

Onze ticketprijzen bevatten altijd een vaste toeslag om verschillende kosten van het theater te dekken. Deze toeslag bevat administratiekosten en een pauzeconsumptie (indien van toepassing). Deze toeslag bedraagt € 4,25. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 9% BTW.

Weet waar je koopt

LET OP! Koop alleen tickets direct van De Kring via onze website. Er worden regelmatig tickets doorverkocht door derden voor woekerprijzen. Je betaalt niet alleen te veel, soms wel het drievoudige, maar je loopt ook de kans dat je valse toegangsbewijzen koopt.

Hoewel we ons best doen om deze praktijken tegen te gaan, kunnen we dit nooit volledig voorkomen. Let daarom goed op dat je geen tickets bij een externe aanbieder koopt die niet vermeld staat op onze website. Wil je meer weten of twijfel je over het verkoopkanaal? Neem dan contact met ons op of kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.