Ons podium, jouw verhaal

Ontdek de mogelijkheden

De Kring maakt van elke gelegenheid een unieke beleving in de magische sfeer van het theater. Van een avond ongedwongen genieten van een voorstelling tot een stijlvol diner of zakelijke bijeenkomst. De Kring verbindt mensen in hun behoefte aan inspiratie, cultuur en ontspanning en zorgt ervoor dat iedereen zich een welkome gast voelt. 

Informatie en prijzen 2024Nominatie Beste Evenementenlocatie 2024
De Kring Roosendaal is genomineerd als de Beste Evenementenlocatie van 2024. We zijn super trots op deze nominatie! Vanaf september 2024 is het mogelijk om te stemmen op onze locatie via de website Meetingsplatforms.

Ontdek onze inspirerende locatie!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor het houden van een netwerkevent, beurs of bedrijfsfeest? In de sfeervolle foyers of in het stijlvolle Over de Tong worden contacten snel gelegd. Een vakkundig en gastvrij horecateam zorgt ervoor dat jouw gasten genieten in een ontspannen sfeer.

Ontdek de mogelijkheden!

Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens een voorstelling, schoolmusical, gala of presentatie in De Kring. Vele artiesten en bedrijven gingen je al voor! Wij bieden een uitgebreid aanbod van technische faciliteiten en een professioneel technisch team. 

Theaterarrangement
Geniet van een compleet avondje uit met collega's of medewerkers! Of bezorg (zaken) relaties een onvergetelijke avond bij één van onze voorstellingen.

Jij en je gasten worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle theatercafé of stijlvolle Over de Tong met koffie, thee en zoete lekkernijen. In de pauze en na afloop van de voorstelling reserveren we een tafel voor je gezelschap. We serveren twee drankjes uit het Hollands assortiment en twee bourgondische bitterballen. Op tafel staan nootjes klaar.

De Kring verzorgt theaterarrangementen vanaf 10 personen.


Meer informatie

Faciliteiten

Naast verschillende ruimtes bieden we ook alle faciliteiten aan om jouw evenement te laten slagen. Ons gastvrije team staat klaar jouw gasten te ontvangen, we denken mee in de promotie van jouw evenement en zorgen dat alles soepel verloopt.

Speciale tarieven voor culturele instellingen

Voor culturele instellingen en gezelschappen uit de gemeente Roosendaal hanteren wij 100% korting op de zaalhuur. Lees er alles over via onderstaande link:

Informatie en prijzen 2024

Contact

We informeren je graag over de mogelijkheden en prijzen. Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024. Neem gerust contact op of kom gezellig langs bij De Kring. 

Ontmoet ik jou binnenkort?

Elise Langeveld 
Eventmanager 
T:
0165 745 825
E: verhuur@dekringroosendaal.nl

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct