Over De Tong

Bij een compleet verzorgde avond uit hoort natuurlijk ook een hapje eten. Hoe kun je dat beter combineren dan met een compleet verzorgd theaterdiner, voorafgaand aan de voorstelling?

Maak je theateravond compleet

Kom TheaterTafelen en geniet van een 3-gangen theaterdiner in restaurant Over de Tong. Iedere maand stellen we een nieuw menu voor je samen. Het hoofdgerecht biedt een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Het menu bedraagt € 37,50 per persoon* (exclusief consumptie). Boek het arrangement direct bij de aanschaf van jouw theatertickets. *Vanaf seizoen 24/25 is de prijs van een theaterdiner €39,50

Bekijk hier het theatermenu van mei

Bekijk hier het theatermenu van juni & juli

Voorstellingen met een theaterdiner
Bij ruim 100 voorstellingen is het theaterdiner bij te boeken. Deze voorstellingen zijn te herkennen aan het icoontje. In het afrekenproces bieden we de mogelijkheid om het theaterdiner bij te boeken. Heb je al tickets voor een voorstelling en wil je een theaterdiner bijboeken?
Dat kan! Je kunt een theaterdiner toevoegen in jouw agenda.

 

Bij onderstaande voorstellingen kun je een theaterdiner boeken:

  • do 6 jun 24
    20:00
van 17

Alles staat klaar in de pauze

In de pauze - of na afloop als er geen pauze is - staat jouw drankje klaar in de foyer. Hier kun je een glaasje fris of wijn pakken. Heb je zin in iets warms, een getapt pilsje of ander smakelijk biertje? Dan kun je dit bestellen bij de bar (de bijbetaling voor gedistilleerde dranken blijft gelden). 


In de buurt

De Moriaan

T: 0165 - 55 55 65
E: info@demoriaan.nl

Reserveer hier

Aanvang diner tussen 17:00 en 17:30 uur. De tafel is gereserveerd tot 19.30 uur. 

Aan het Tongerloplein, recht tegenover het theater, bevindt zich De Moriaan. Het warme, sfeervolle restaurant voorziet iedereen in zijn wensen om een lekker hapje te eten. Van malse kipsaté tot een visplateau met kreeft en van romige tomatensoep tot gegratineerde mosselen met de geheime vissaus van de chef.

Geopend van donderdag tot en met zondag.

 

Restaurant Ouderwetsch

T: 0165 74 50 30
E: info@restaurantouderwetsch.nl

Reserveer hier

Verscholen achter de oude poort aan de Raadhuisstraat staat een oude stadsboerderij: Restaurant Ouderwetsch. Geniet van een sfeervol restaurant met historische binnentuin en laat jezelf verrassen door de klassiekers van weleer.

Geopend van woensdag tot en met zondag.