Soepkippenshow

Ernst en Bobbie
wo 23 aug 23 14:30
wo 23 aug 23
14:30

De Soepkippenshow is een vrolijk programma waarin Ernst en Bobbie de bekendste liedjes zingen uit hun populaire tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilms. Elk kind kan uit volle borst meezingen met Je bent een soepkip, Red het bos en de dieren en Wie zijn hier de baas? Ernst en Bobbie weten als geen ander alle kinderen mee te laten doen, mee te laten zingen en soms ook mee te laten dansen op het podium. De Soepkippenshow betekent dus een supergezellig, interactief en herkenbaar halfuur waarin elk kind een geweldige tijd heeft met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter, neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Bobbie neemt veel dingen aan van Ernst maar kan het ook niet laten om Ernst af en toe in de maling te nemen. Bobbie is impulsief, doet eerst en denkt dan na en struikelt door enthousiasme vaak over zijn eigen benen.

Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie. Ernst denkt eerst en doet het dan vervolgens. Vaak komt hij erachter dat Bobbie hem voor is maar of Bobbie altijd de juiste beslissing heeft genomen is nog maar de vraag. Ernst maakt graag plannen, Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

Deze voorstelling vindt plaats in Openluchttheater Vrouwenhof