Nieuws

Win een halfjaarabonnement voor 2 personen!

Gelukkig 2023! Om onze dank voor dit bijzondere jaar te uiten geven we een halfjaarabonnement weg onder alle inschrijvingen van onze nieuwsbrief! Een half jaar lang gratis naar ALLE voorstellingen in De Kring! 

Lees verder

Danny Vera binnen 7 minuten uitverkocht!

Vandaag ging Danny Vera met zijn theatertour The New Now Night Club in de verkoop. Binnen 7 minuten was de grote zaal van De Kring uitverkocht!

Lees verder

Blindentolk in het theater!

Bij de voorstelling 'Plien & Bianca - En nu dan?' van 23 november was een blindentolk aanwezig! Aan de hand van een bijzondere inleiding en een meet & feel konden blinden en slechtzienden voorafgaand aan de voorstelling kennis maken met de materialen van het decor. 

Lees verder

De Kring Adventskalender 2022!

Tel met ons mee af naar 2023!

Elke dag maken we samen een vakje open en komt er een verrassing tevoorschijn! Dit kan een video zijn van jouw favoriete artiest(en), een korting op een voorstelling of een andere leuke boodschap. Bezoek dagelijks om 12.00 uur de website van De Kring en weet als eerste wat het cadeautje wordt! 

Lees verder

Decembercadeautje van De Kring!

December, de tijd van geven. Vanaf vrijdag 18 november om 09:00 uur komen er twee abonnementen beschikbaar! Een kleine zaal abonnement en een toneel- en dansabonnement! Voor maar € 99,- bezoek je in de periode januari t/m juni 2023 alle 50 kleine zaal voorstellingen of alle toneel- en dansvoorstellingen. Super leuk om cadeau te geven in de feestmaanden. 

Lees verder

V-tickets en live uitzendingen vanuit De Kring

Kijk nu vanuit thuis naar de voorstelling in De Kring met onze nieuwe v-tickets. Voor een speciaal tarief kijk je de voorstelling op je telefoon, computer of tv.

Lees verder