Nieuws

Tile medium

Blindentolk in het theater!

Bij de voorstelling 'Plien & Bianca - En nu dan?' van 23 november was een blindentolk aanwezig! Aan de hand van een bijzondere inleiding en een meet & feel konden blinden en slechtzienden voorafgaand aan de voorstelling kennis maken met de materialen van het decor. 

Lees verder
Tile medium

De Kring Adventskalender 2022!

Tel met ons mee af naar 2023!

Elke dag maken we samen een vakje open en komt er een verrassing tevoorschijn! Dit kan een video zijn van jouw favoriete artiest(en), een korting op een voorstelling of een andere leuke boodschap. Bezoek dagelijks om 12.00 uur de website van De Kring en weet als eerste wat het cadeautje wordt! 

Lees verder
Tile medium

Decembercadeautje van De Kring!

December, de tijd van geven. Vanaf vrijdag 18 november om 09:00 uur komen er twee abonnementen beschikbaar! Een kleine zaal abonnement en een toneel- en dansabonnement! Voor maar € 99,- bezoek je in de periode januari t/m juni 2023 alle 50 kleine zaal voorstellingen of alle toneel- en dansvoorstellingen. Super leuk om cadeau te geven in de feestmaanden. 

Lees verder
Tile medium

Sinterklaas is weer bijna in het land!

Hij komt, hij komt... Sinterklaas is weer bijna in het land en dat betekent volop leuks te doen in De Kring! Zo is er na de intocht een uitverkochte Pietendisco. Er is natuurlijk een Sinterklaasvoorstelling voor de kleintjes, Sinterklaas en de inpakmachine, maar ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen tijdens Hij komt, Hij komt van Andy Marcelissen. 

Lees verder
Tile medium

De dinsdagmiddagserie is van start!

De dinsdagmiddagserie is afgelopen week van start gegaan! Joop & Mads Wittermans hebben met de voorstelling Vader en Zoon - 20 jaar later het seizoen afgetrapt. De dinsdagmiddagserie is voor iedereen die liever niet ’s avonds de deur uit gaat of gewoon graag overdag op stap wil. 

Lees verder
Tile medium

Genomineerden en winnaars Poelifinario in De Kring!

De drie VSCD Poelifinario’s voor beste cabaretprogramma’s zijn zondag 9 oktober uitgereikt. Maar liefst 2 van de 3 winnaars komen dit seizoen naar De Kring! Ook de winnares van de talentprijs Neerlands Hoop, Kirsten van Teijn, zal haar prijswinnende voorstelling in De Kring komen spelen! 

 

Lees verder