Nieuws

Bekijk het nieuwe theaterprogramma seizoen 22-23

Vanaf woensdag 25 mei bekijk je het complete programma seizoen 22-23 op onze website. Donderdag 9 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop.

Lees verder

Kom jij ons horecateam versterken?

Ben je gastgericht en op zoek naar een leuke (bij)baan als horecamedewerker? Vind je het leuk om te knallen met collega’s? Kom werken in het theater! Lees snel verder, want wij zoeken jou! 

Lees verder

Veilig naar De Kring

Vanaf 25 februari mogen culturele instellingen weer volledig open. Benieuwd hoe jouw theaterbezoek eruit ziet? We hebben de huidige regels voor je op een rijtje gezet. We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten en wensen je een fijn bezoek aan De Kring!

Lees verder

V-tickets en live uitzendingen vanuit De Kring

Kijk nu vanuit thuis naar de voorstelling in De Kring met onze nieuwe v-tickets. Voor een speciaal tarief kijk je de voorstelling op je telefoon, computer of tv.

Lees verder

De Kring vanaf september weer open

The Show Must Go On(line)!

Het zal je niet ontgaan zijn dat de culturele sector in Nederland het momenteel zwaar heeft. De Kring is daarom volop in beweging en de afgelopen tijd zijn er plannen gemaakt voor de toekomst. Ga er even goed voor zitten, want we hebben je veel te vertellen.

Lees verder

Persbericht brancheorganisaties podiumkunsten

Sector podiumkunsten biedt compensatie publiek en start eigen noodfonds.
Dit persbericht is verstuurd vanuit alle brancheorganisaties in de sector podiumkunsten. Hier lees je duidelijk wat de vervolgstappen zijn naar aanleiding van het sluiten van de theaters vanaf 13 maart tot en met in ieder geval 1 juni 2020.

Lees verder