De Kring zoekt: Stagiair(e) Eventmanagement | Business & Events 
Werken bij een van de grootste hospitality-organisaties van West-Brabant

Wij zijn vanaf september 2024 op zoek naar een stagiair ter ondersteuning van de eventmanagers. Je bent volledig onderdeel van het team. De eventmanagers zorgen voor uitbouw van het aantal businessclubleden, verhuur van zalen/foyers/vergaderruimtes en een optimale beleving bij de zakelijke gast.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

  • Uitwerken van offertes;
  • Meekijken tijdens salesgesprekken;
  • Ondersteuning van dagelijkse werkzaamheden;
  • Klanten telefonisch te woord staan;
  • Meedenken over en meewerken aan evenementen.

Onze stagiair is accuraat, goed met computers, zelfstandig en klantvriendelijk. Je hebt een proactieve houding, kan goed plannen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Volg jij een Hbo-opleiding richting sales en/of events, heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling en herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen? Stuur dan je CV & motivatiebrief naar Mariska Ploeg via Mariska.ploeg@dekringroosendaal.nl vermeld als onderwerp: Sollicitatie Meeloopstage Eventmanagement. 

Wat bieden wij jou?
Een inspirerende stageplek in het hart van de stad Roosendaal. We zijn gastvrij, staan voor kwaliteit en willen de gast een totaal beleving geven. We bieden een veilige en plezierige werkomgeving waar een leuk en gemotiveerd team met veel enthousiasme werkt. Natuurlijk bieden we je een passende stagevergoeding!