Over de Tong, gevestigd in De Kring en museum Tongerlohuys, zoekt per direct Medewerker(s) Horeca


Ben je gastgericht en op zoek naar een leuke (bij)baan als horecamedewerker? Vind je het leuk om te knallen met collega’s ? Kom werken in het theater! Lees snel verder, want wij zoeken jou!

Als Horeca medewerker van Over de Tong ben je binnen de Kring en het Tongerlohuys werkzaam in een team met gastvrije collega’s die het de theatergast optimaal naar de zin willen maken. Een vriendelijke ontvangst, drankje voorafgaand aan de voorstelling, een vlot lopende pauze en een knallende nazit maken de avond compleet. Ook tijdens de vele evenementen die we door het jaar heen hebben sta je vooraan om onze gasten het ultieme gevoel van een avondje uit geven. 

Wat ga je doen? 

  • Je bedient onze gasten, draait bardiensten en serveert in het horeca gedeelte van het theater
  • Je zorgt dat de publiekruimtes en horeca ruimtes gereed staan voor de ontvangst van onze gasten
  • Naast de reguliere theatervoorstelling draai je ook mee met events en activiteiten. Denk hierbij aan carnaval, feesten en partijen.

Wie ben jij? 
Je bent enthousiast en weet van aanpakken. Stilstaan komt niet voor jou woordenboek. Op piekmoment weet je een tandje bij de schakelen en samen met je collega’s de gastvrijheid en snelheid te bieden die de gast verdient.

Wat verwachten wij van jou?
Tijdens het seizoen (september tot en met juni) een goede inzetbaarheid , hierbij verwachten we een beschikbaarheid op belangrijke momenten in onze agenda. Deze worden ieder seizoen ruim van te voren gedeeld.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en vooral leuke (bij)baan binnen een gezellige en theatrale omgeving.
  • Een passend salaris (uurloon) conform de CAO Horeca
  • Een prettige werkomgeving en leuke nevenactiviteiten voor personeel
  • Fijne collega’s die samen staan voor gastvrijheid. 

Hoe solliciteer je? 
Mail je CV en motivatie naar Jenneke Peschier, horecamanager. 
jenneke.peschier@overdetongroosendaal.nl

Voor vragen over de functie kun je via mail contact opnemen met Jenneke. Meer informatie over de organisaties kun je vinden op www.dekringroosendaal.nl.

De Kring wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Roosendaal met al haar aanwezige verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.