Kleine zaal abonnement

september 2023 t/m juni 2024

Met het kleine zaal abonnement geniet je van alle voorstellingen in de kleine zaal.

Bezoek alle kleine zaal voorstellingen in de periode september 2023 t/m juni 2024

Vind jij het heerlijk om nieuw talent te ontdekken? Bezoek je het liefst de voorstellingen waar je niet precies weet wat je te wachten staat? Of houd je gewoon van net wat ander theater dan het grote publiek? Dan is het kleine zaal abonnement wat voor jou.

Na het aanschaffen van een kleine zaal abonnement kun je één maand voor aanvang van een voorstelling vanaf de eerste dinsdag van de maand je plaats reserveren. Wil je bijvoorbeeld naar een voorstelling op 14 oktober, dan kun je daarvoor vanaf de eerste dinsdag van september reserveren.

Voor de voorstelling zelf hoef je niet meer te betalen. Het enige dat je nog hoeft af te rekenen is de consumptie à € 2,75 per gereserveerde plaats. Ivm de accijnsverhogingen gaan de prijzen in de horeca va 1-1-2024 stijgen. Hierdoor is de consumptieprijs verhoogd naar € 3.00 per gereserveerde plaats.

Bestel hier het abonnement of lees hier de voorwaarden.

 

LET OP: De korting op het abonnement wordt verrekend na het selecteren van de kaartjes. Je selecteert de normale prijs. Door te bevestigen van de boeking wordt de korting die je ontvangt ivm het kleine zaal abonnement automatisch verrekend.

Gerelateerde voorstellingen

 • Kleine zaal abonnement

  september 2023- juni 2024
  za 31 aug 24 20:00
  Kleine zaal
  za 31 aug 24
  20:00