Kleine zaal abonnement

september 2022 t/m juni 2023

Met het kleine zaal abonnement geniet je van alle voorstellingen in de kleine zaal.

December-actie Kleine zaal abonnement

Bezoek alle kleine zaal voorstellingen voor € 99 in de periode januari t/m juni 2023.

In samenwerking met onze artiesten hebben we de hele maand december twee geweldige decemberaanbiedingen. Om cadeau te doen in de feestmaand, of gewoon om jezelf te verwennen. Lees onderstaand meer over de december-actie Kleine zaal abonnement

Wat dacht je van 50 avonden naar onze kleine zaal voorstellingen? Voor € 99 kun je genieten van maar liefst 50 voorstellingen! Het enige wat je nog moet doen is één maand voor de voorstelling vanaf de eerste dinsdag van de maand jouw kaarten reserveren. Wil je bijvoorbeeld naar een voorstelling op 14 januari, dan kun je vanaf de eerste dinsdag van december jouw tickets kopen.

Door het abonnement vervalt de ticketprijs en betaal je alleen nog voor je consumptie van € 2,50 per ticket.

Lees hier de voorwaarden van het kleine zaal abonnement.
 

Kleine zaal abonnement 

Bezoek alle kleine zaal voorstellingen in de periode september 2022 t/m juni 2023 
Het abonnement is niet meer te bestellen.

Vind jij het heerlijk om nieuw talent te ontdekken? Bezoek je het liefst de voorstellingen waar je niet precies weet wat je te wachten staat? Of houd je gewoon van net wat ander theater dan het grote publiek? Dan is het kleine zaal abonnement wat voor jou.

Na het aanschaffen van een kleine zaal abonnement kun je één maand voor aanvang van een voorstelling vanaf de eerste dinsdag van de maand je plaats reserveren. Wil je bijvoorbeeld naar een voorstelling op 14 oktober, dan kun je daarvoor vanaf de eerste dinsdag van september reserveren.

Voor de voorstelling zelf hoef je niet meer te betalen. Het enige dat je nog hoeft af te rekenen is de consumptie à € 2,50 per gereserveerde plaats.

Lees hier de voorwaarden van het kleine zaal abonnement.

Gerelateerde voorstellingen

  • zo 16 apr 23
    11:00
    tickets