Musical Autumn Nights

Sanne den Besten, Martijn Vogel e.a.
wo 20 nov 24 20:00
wo 20 nov 24
20:00
  • wo 20 nov 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

In het najaar van 2024 keert de succesvolle theatertournee 'Musical Autumn Nights' terug voor een derde seizoen, en het belooft een avond vol betovering en emotie te worden. Na de overweldigende respons op de theatertournees van 2022 en 2023 is er wederom besloten om een indrukwekkend en toch intiem theaterconcert neer te zetten.

De line up bestaat o.a. uit Sanne den Besten (o.a. MAMMA MIA! & Grease) en Martijn Vogel (o.a. The Sound of Music & Jersey Boys). De rest van de line up wordt op een later moment bekend gemaakt. Zij worden ondersteund door een groot koor en live band.

'Musical Autumn Nights' biedt een unieke ervaring voor zowel die-hard musicalfans als mensen die op zoek zijn naar een avond vol muziek en entertainment. Op het podium staan zes getalenteerde musicalsolisten die hun sporen verdiend hebben met rollen in diverse musicalproducties. Samen brengen zij de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore, variërend van tijdloze klassiekers tot moderne hits. Maar ook de onbekendere musicalnummers zullen de revue passeren.

Mis deze kans niet om de magie van musicals te ervaren in 'Musical Autumn Nights'. Of je nu geniet van de klassiekers uit de gouden dagen van Broadway of de moderne hits van het West End, deze voorstelling neemt je mee op een reis door de rijke geschiedenis van musicaltheater. Reserveer nu je tickets en dompel jezelf onder in de wereld van 'Musical Autumn Nights', waar de passie voor muziek en theater samenkomen voor een onvergetelijke avond uit.