Opvliegers - Girls on Fire 2

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman
vr 21 feb 25 20:00
vr 21 feb 25
20:00
  • vr 21 feb 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

“De bijval is overweldigend. Het merendeels vrouwelijke publiek – gelukkig toch ook een handvol mannen – zingt uitbundig mee, danst, heupwiegt en draait zelfs de hoelahoep”, schreef Theaterkrant naar aanleiding van Opvliegers: Girls on Fire. En dat staat ons ook weer te wachten met het tweede deel van het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen. Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready, it’s party time!

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman vertolken in deze fonkelnieuwe show vele bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond, waarop opvliegers en hilariteit hand in hand gaan, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen. Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+ zijn? Vindt Hilke haar innerlijke ‘Zen Master’ of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd, terwijl Lone al blij is als ze een foto kan versturen met haar mobiel?

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Ladies Night
Vrijdag 21 februari is het Ladies Night in De Kring! Geniet met je vriendinnen op onze Ladies Nights van een complete avond uit speciaal voor vrouwen.

Credits

regie: Joep Onderdelinden | spel: Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman