Het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

 

Zondag 30 juni veranderen 24 tuinen voor de allereeste keer tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Roosendaal. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in groene tuinen verspreid over de gemeente. Als nieuwe stad heeft Roosendaal al een groot, uniek en divers programma kunnen samenstellen. Ontdek alle acts en locaties in het programma via Gluren bij de Buren.
 
Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er 4.200 optredens in 1.400 tuinen. In Roosendaal ben je welkom achter de schutting bij 24 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen.  
 
Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek verschillende bands en muzikanten rond de vijver, bezoek jonge caberatiers gewoon bij buren thuis, of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.  
 
Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.  
 
Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met De Kring Roosendaal en met dank aan Sebastiaan Waegemaekers.  

Algemene informatie
Wat: Gluren bij de buren 
Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00 uur  
Waar: In alle wijken van Roosendaal  
Entree: Eigen bijdrage, niet verplicht