Filmmuziek live in concert

The CineMusic Experience & René Mioch
za 15 mrt 25 20:00
za 15 mrt 25
20:00
  • za 15 mrt 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Tranen in je ogen van ontroering of een hartslag die omhoogschiet bij een spannende scène: zonder muziek zou een film een stuk minder romantisch of spannend zijn. Precies daarom is filmmuziek zo speciaal. 

Na twee succesvolle tournees gaat het Cinemusic-orkest opnieuw de theaters in. Het 36-koppige orkest speelt muziek uit meer dan twintig wereldberoemde speelfilms, terwijl op de achtergrond de originele beelden op een groot wit doek te zien zijn. Welke films voorbijkomen blijft een verrassing, maar reken op een verfijnde mix van klassiekers en kersverse kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd. Het orkest weet elke emotie naar boven te halen en door de combinatie met de filmbeelden, de lichtshow en de intieme theatersfeer word je keer op keer het verhaal ingezogen. Dat wordt dus gegarandeerd kippenvel, spanning, een lach, maar ongetwijfeld ook een brok in je keel. De avond wordt gepresenteerd door filmjournalist René Mioch, die de leukste anekdotes over de films en de muziek vertelt.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Deze voorstelling maakt gebruik van een groot scherm, dat niet vanaf alle stoelen in de zaal goed te zien is. Deze stoelen heten ‘muziekstoelen’ en worden tegen een gereduceerde prijs aangeboden.

Credits

foto: Lars Bezemer & Just Wieb