Ja, ik wil!

Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot
vr 11 apr 25 20:00
vr 11 apr 25
20:00
  • vr 11 apr 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Na de musicalhit Blind Date keren Bob en Jenny terug in ‘Ja, ik wil!’, een hilarische musicalcomedy over alles wat met trouwen te maken heeft. 

Nadat de twee elkaar hebben leren kennen via bureau Blind Date, slaat de vonk over en gaat bankmedewerker Bob Flinck op één knie om hondentrimster Jenny de Beukering om haar hand te vragen. Omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten ze de hulp in te roepen van weddingplanner Koos. Terwijl deze op het hysterische af bezig is de perfecte bruiloft te organiseren, confronteert hij Bob en Jenny ook met belangrijke vragen. Want wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt het eigenlijk over liefde? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je uit en wie niet? Hoe dan ook: als je je bruiloft overleeft, moet het wel ware liefde zijn.

De nieuwste Nederlandse muscialcomedy 'Ja, ik wil!' is een hilarische en herkenbare voorstelling over alles wat met trouwen te maken heeft. Een voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd was, nog gáat of nooit zál trouwen!

Credits

regie: Joep Onderdelinden | spel: Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot | foto: Annemieke van der Togt