Tijd voor plan B

Nol Havens trio (VOF De Kunst)
zo 30 jul 23 14:30
zo 30 jul 23
14:30
  • zo 30 jul 23
    14:30
    Tuin De Kring

Nol Havens, zanger van VOF de Kunst heeft de afgelopen twee jaar naam gemaakt als solo artiest. In 2021 bracht hij het album Doe mij maar alles uit waarvoor hij lovende kritieken kreeg. ‘Nog nooit waren de liedjes zo persoonlijk en recht uit het hart’, iets wat volgens Nol alleen kan met een zelfgeschreven solo album. En over zijn solo optredens:  ‘Havens is een goeie verhalenverteller’.

Nol stond jarenlang met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel op het podium en met cabaretière Karin Bruers als haar muzikant en sidekick in de theatervoorstelling Bruers haalt uit. Podiumervaring genoeg om een lied te zingen en een mooi verhaal te vertellen. Hij verkocht met VOF de Kunst miljoenen platen in binnen en buitenland, zong 8 jaar lang kinderliedjes in Sesamstraat en Nederlandse theaters. Samenwerkingen met o.a. Annie M.G.Schmidt, Theun de Winter, Willem Wilmink, Ivo de Wijs en Frank van Pamelen brachten onvergetelijke liedjes voort.
 
Nol speelt een voorstelling met liedjes en verhalen over waar het begon tot waar hij nu staat in het leven. Het bracht hem alles waar hij nooit over nagedacht had, het overkwam hem.  Hij komt na een ongelooflijk avontuur weer thuis met genoeg om over te zingen en te vertellen. Nol wil intieme voorstellingen en mooie ontmoetingen met het publiek.

 

Deze voorstelling vindt plaats in Tuin De Kring