Zondagochtendconcert Maaike Girardin - Acoustic Trio

zo 25 feb 24 11:00
zo 25 feb 24
11:00
  • zo 25 feb 24
    11:00
    Kleine zaal

Word betoverd door hartverwarmende viooltonen, folky gitaarklanken en eerlijke teksten van Maaike Girardin (acoustic trio). Deze bijzondere combinatie van Nederlands-Canadese songwriter Maaike Girardin, Siciliaanse gitarist Alberto Ammendolia en Noors-Spaanse violiste Alba Huuse-Vivaldi neemt je mee op een unieke muzikale reis.

Hun wegen kruisten op de Fontys School of Performing Arts, gedreven door een gedeelde passie voor het vertellen van verhalen. Maaike's diep persoonlijke nummers zijn geïnspireerd door haar soloreizen over de wereld en reflecties op relaties. Hun sound is puur, authentiek en toch zo avontuurlijk dat het je uitnodigt om in de auto te stappen zonder een specifieke bestemming in gedachten te hebben.

Met ervaring op podia van festivals zoals WONDEREST en KRANG, en als trotse finalisten van Tour Music Fest 2021, zijn ze vol passie bezig met hun dromen te verwezenlijken. Hun EP On My Way staat gepland voor begin 2024, en ze zijn vastberaden om hun muziek met zoveel mogelijk zielen te delen.

Kom op zondagochtend genieten van heerlijke luistermuziek, gebracht door studenten van AMPA, voorheen Fontys Conservatorium. Deze internationaal georiënteerde muziekopleiding leidt studenten op tot het hoogste niveau muziekkunstenaars. Laat jezelf tijdens de voorstelling verrassen door prachtige kamermuziek, gespeeld door toekomstige professionals.