Waar waren we gebleven...

Karin Bloemen & Cor Bakker
za 13 mei 23 20:00
za 13 mei 23
20:00

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen werd alles ruw onderbroken.

In Waar waren we gebleven... doen Karin en Cor of er niets gebeurd is; het c-woord zal niet vallen, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen. Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met echte, lachende en genietende mensen om je heen.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van:
Theaterdiner

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013). Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te laten gaan.