Wereldzangers

Syb van der Ploeg
zo 21 jul 24 14:30
zo 21 jul 24
14:30
  • zo 21 jul 24
    14:30
    Tuin De Kring
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Syb van der Ploeg, een echte performer en theaterdier, de drijvende kracht achter de theatershows van o.a. De Kast, Motel Westcoast, The Best of Britain en The Stones vs The Beatles Battle.

De afgelopen jaren tourde hij met deze producties zeer succesvol langs de Nederlandse theaters. Nu gaat hij zich storten op het nieuw project 'Wereldzangers'. Vanmiddag wordt er een tipje van de sluier gelicht uit dit nieuwe programma.

De sympathieke Fries met de vele muzikale gezichten gaat nu het verhaal en de muziek brengen van de zangers, performers en frontmannen van de wereld. In een intieme setting kruipt hij in de huid van deze grootheden, met in deze eerste editie zijn grote voorbeelden Mick Jagger, Don Henley en Freddy Mercury.

Wat is de kracht van deze zangers, wat is hun boodschap en waarom hebben deze frontmannen miljoenen geïnspireerd? Syb gaat doormiddel van hun verhaal en muziek en met zijn eigen ervaringen als frontman van De Kast samen met twee muzikanten hier een antwoordt op proberen te vinden.

Een unieke overgave aan de muziek van de grootste zangers en performers die de wereld heeft gekend. Syb van der Ploeg kruipt in de huid van deze muzikale giganten die miljoenen mensen hebben geïnspireerd en brengt hun passie, energie en boodschap tot leven!