Algemene voorwaarden

Hier vind je alle algemene informatie over tickets, jouw bezoek en de voorstellingen.

TICKETS

Ticketverkoop

Ticketverkoop verloopt online via onze website. Je kan daarnaast contact opnemen met onze kassa om een reservering te plaatsen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar kassa@dekringroosendaal.nl of te bellen naar 0165 - 555 555 wanneer we geopend zijn. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. 

Drukte website

De website kan een maximaal aantal bezoekers aan. Het kan voorkomen dat je op de dag van de start ticketverkoop niet direct op de site terecht kunt of dat je in de wachtrij geplaatst wordt. We doen er alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op het moment dat je tickets hebt besteld, heb je maximaal 30 minuten de tijd om de bestelling af te ronden, daarna vervalt de stoelkeuze.

Telefonisch of per e-mail

Voor het reserveren van tickets via de telefoon of e-mail worden administratiekosten à € 0,75 per ticket in rekening gebracht (met uitzondering van rolstoelgebruikers), met een maximum van € 7,50. Voor reserveringen direct via de website is dat niet het geval. Het toezenden van je tickets per post kost € 4,50.

Digitaal bestellen

Om via de website te reserveren, dien je een account bij ons te hebben. Heb je al een account? Dan kun je het beste eerst inloggen voordat je gaat reserveren. Na het versturen van je bestelling ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging met je reservering. Nadat de betaling afgerond is, ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging. Je tickets kan je downloaden via je account onder ‘mijn agenda’.

E-tickets – printen is niet nodig

E-tickets hoef je niet per se te printen. Je mag de tickets ook via je smartphone laten zien. Scheelt weer een handeling en is bovendien milieubewust.

Alles in 1 prijs

De kosten voor een consumptie en de administratiekosten zijn verwerkt in de entreeprijs. Sommige voorstellingen zijn uitgesloten van de inbegrepen consumptie.

Cadeaubonnen

De Podium Cadeaukaart (PoKaDoKa) kan ingewisseld worden via onze website. De VVV bon en de cadeaubon van De Kring is met een telefonische afspraak te verzilveren. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op woensdag is van 12.00 tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in ons restaurant Over De Tong.

 

JE BEZOEK

Cashless betaalsysteem

De Kring is overgegaan op een 'cashless' betaalsysteem. In De Kring kun je niet meer met contant geld betalen. Je kunt contactloos betalen of pinnen.

Servicemail

Een aantal dagen voordat je naar een voorstelling komt, sturen we je een servicemail met de laatste informatie over de voorstelling. Denk aan aanvangstijd, verwachte eindtijd, informatie over parkeren en leuke extra’s.

Mindervaliden

De Kring is goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Speciaal voor hen kan in de zaal een beperkt aantal plaatsen worden vrijgemaakt. Geef het bij je bestelling door als je hiervan gebruikt wilt maken. Een telefoontje naar de kassa is voldoende om deze plaatsen te reserveren. Je kunt het ook aangeven op het bestelformulier in deze brochure. De impresariaten staan het De Kring niet toe om begeleiders gratis de voorstellingen te laten bezoeken.

Slechthorenden

Zowel de grote als de kleine zaal van De Kring zijn voorzien van een meeluistersysteem voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Voor aanvang van de voorstelling is kosteloos een hoofdtelefoon te verkrijgen bij de garderobe. Deze dient hier na afloop weer te worden ingeleverd.

Kinderen en baby’s

Baby's mogen helaas niet in de zaal. Bij kindervoorstellingen staat meestal een leeftijdsindicatie. Kinderen jonger dan deze leeftijdsindicatie kunnen wij niet toelaten. De indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling is gemaakt. Die indicatie is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling. Wij vragen je hier rekening mee te houden. Kom je met een buggy of kinderwagen naar De Kring? Vraag onze medewerkers bij de garderobe waar je de buggy of kinderwagen het beste neer kunt zetten.Voor de allerkleinsten hebben we stoelverhogers. Voor aanvang van alle familievoorstellingen zijn deze verkrijgbaar bij de garderobe.

Bereikbaarheid

Op deze pagina vind je meer informatie over de bereikbaarheid van en parkeren rondom De Kring.

VOORSTELLINGEN

Aanvang

De deuren van De Kring openen één uur voorafgaand aan de voorstelling. De garderobe is geopend en het is mogelijk om een drankje te nuttigen in het Theatercafé of Over de Tong. 

Pauze en eindtijd

Een paar dagen voordat je naar een voorstelling komt, ontvang je van ons een servicemail met de laatste informatie rondom de voorstelling.

Gebruik mobiele apparaten en camera

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling gebruik te maken van je mobiele telefoon, te fotograferen, te filmen of geluidsopnamen te maken, tenzij anders aangegeven. De artiest of het gezelschap kan op grond van beeldrechten je materiaal in beslag nemen.

Verplaatste of geannuleerde voorstelling – laat je e-mailadres achter

De Kring behoudt zich het recht voor om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum of een andere zaal. Bovendien kan het voorkomen dat een voorstelling wordt geannuleerd. We communiceren deze belangrijke informatie hoofdzakelijk via e-mail. We raden het dan ook ten zeerste aan om je e-mailadres aan ons bekend te maken door dit zelf toe te voegen aan je accountgegevens of per e-mail aan een van onze kassamedewerkers.

Ik wil annuleren

Toegangsbewijzen kunnen tot uiterlijk één week (7 dagen) voor de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen of ingewisseld worden voor een digitaal tegoed. Dit digitale tegoed komt op je account te staan en is niet inwisselbaar voor contanten. Voor deze ruilservice brengen wij € 1,50 annuleringskosten per kaartje in rekening. Om te annuleren, kun je contact opnemen met de kassa (0165 - 555 555 / kassa@dekringroosendaal.nl)

Annuleringsverzekering

Bij het reserveren van tickets kun je voor € 1 per kaart een annuleringsverzekering afsluiten. Daarmee kun je tot 1 dag voor de voorstelling annuleren en krijg je je geld terug (minus annuleringskosten) in plaats van een digitaal tegoed. Annuleer je met de annuleringsverzekering op de dag zelf, dan kunnen we je tickets omruilen naar een nieuwe voorstelling. Je betaalt hiervoor € 1,50 per ticket. Een digitaal tegoed of een teruggave is op de dag zelf niet meer mogelijk. Bekijk hier de voorwaarden van de annuleringsverzekering.