Zomertheater De Kring

Deze zomer zie je de leukste muziek- en cabaretvoorstellingen in Tuin De Kring en kindervoorstellingen in Openluchttheater Vrouwenhof!

Met een drankje en een hapje swing je op de muzikale Lazy Sunday, beleef je gierend de zaterdag Comedy Night in Tuin De Kring. Of geniet je met de kids op woensdag van de leukste kindervoorstellingen in het Openluchttheater Vrouwenhof.

En nog leuker is… Het is GRATIS! Je betaalt alleen maar € 3 reserveringskosten en krijgt hier een consumptie bij. Na afloop van de voorstelling borrel je lekker na. In het Zomertheater in de tuin van De Kring is elke avond anders!

Praktische informatie

Locaties

De familievoorstellingen op de woensdagmiddagen spelen in het Openluchttheater Vrouwenhof. De cabaretvoorstellingen op zaterdag en de muziekvoorstellingen op de zondagmiddagen vinden plaats in Tuin De Kring.  

 

Meer informatie
 

Meer informatie


Aanvang en consumpties
De deuren openen één uur voorafgaand aan de voorstelling. In het toegangskaartje zit een consumptie inbegrepen. De drankjes staan klaar voorafgaand aan de voorstelling. Liever een warme drank? Bestel deze dan bij de bar. Je kunt van jouw drankje genieten tijdens de voorstelling. In het Openluchttheater is geen horeca achteraf. In Tuin De Kring is er horeca aanwezig.


Toch nog een buitje verwacht?
Wanneer slecht weer wordt voorspeld, dan verplaatsen we de voorstelling naar de kleine zaal van De Kring. We brengen je tijdig op de hoogte van de locatiewijziging. De ingang blijft de draaideur van Over De Tong.

Gerelateerde voorstellingen