BIJGEBOEKT: Tribute To Toto en Phil Bee Cocker Band

 

Het nieuwe seizoen van het populaire SBS-programma The Tribute – Battle of the Bands is van start gegaan! De komende weken gaan verschillende tributebands de strijd aan om de opvolger te worden van Bouke en de ElvisMatters band, de winnaars van de vorige editie. Uiteraard mogen we niets verklappen over de uitslag, maar we kunnen je nu al verzekeren dat het kijken meer dan de moeite waard gaat zijn! We brengen je graag op de hoogte van twee top tributebands die al zijn bijgeboekt voor volgend seizoen! Tribute To Toto, de winnaar van de eerste aflevering, en Phil Bee Cocker Band betreden het podium van De Kring.

Tribute To Toto
Op donderdag 12 december 2024 neemt Tribute To Toto je mee terug naar de jaren 80 en 90. Elke fan en luisteraar wordt meegenomen in het verhaal van een van de meest populaire bands ooit. Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke show vol met muzikale hoogtepunten.

Phil Bee Cocker Band
Op woensdag 28 mei 2025 brengt Phil Bee Cocker Band de ultieme ode aan Joe Cocker. Unchain My Heart, Many Rivers To Cross, The Letter, N’Oubliez Jamais, You Are So Beautiful, Feeling Alright en uiteraard With A Little Help From My Friends, alle pareltjes en grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker ga je niet komen!