Phil Bee Cocker Band

‘With A Little Help From My Friends’
wo 28 mei 25 20:00
wo 28 mei 25
20:00
  • wo 28 mei 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

De ultieme ode aan Joe Cocker, The Voice of Sheffield, door Phil Bee, The Voice (Senior) of Holland!

In het populaire TV-programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6 is te volgen hoe Phil Bee Cocker Band heel Nederland terug in de tijd gaat brengen. Uiteraard mogen we niets verklappen over de uitslag, maar we kunnen je nu al verzekeren dat het kijken meer dan de moeite waard gaat zijn! De geweldige muziek van de sympathieke Joe Cocker gaat in deze muzikale hommage ongetwijfeld een grote revival meemaken in Nederland en daarbuiten. 

Unchain my heart, Many rivers to cross, The letter, n’Oubliez jamais, You are so beautiful, Feeling alright en uiteraard With a little help from my friends, alle pareltjes en grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker ga je niet komen! Een 8-koppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt in dik anderhalf uur de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap. 

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Eerder won Phil al The Voice Senior (RTL 4), was hij zeer succesvol in het populaire TV-programma We Want More (SBS6) wat ook nog eens resulteerde in een duet & single release met André Hazes Jr. Tevens kent een groot publiek Phil ook van zijn deelname aan de theatershows van Johan Derksen en zijn samenwerking met Jan Akkerman. In 2022 won hij de Dutch Blues Award – Best Album voor zijn CD-release Live At Tivoli Vredenburg.