Tuin De Kring

Kom genieten van de mooiste muziekvoorstellingen en grappigste cabaretvoorstellingen in de Tongerlotuin!

Middenin het centrum tussen De Kring en Erfgoedcentrum Tongerlohuys ligt de prachtige Tongerlotuin. Deze zomer verandert deze in het zomertheater, oftewel Tuin De Kring met de leukste muziek- en cabaretvoorstellingen!

De tribune van het theater biedt zitplaatsen aan 220 gasten. De zitplaatsen zijn niet genummerd. Het kan ‘s avonds afkoelen, neem daarom gerust een kussentje of kleedje mee.

Het theater is geopend in de maanden juni tot en met augustus. Wil je ook genieten van theater in de buitenlucht? Bekijk dan hieronder de agenda!

 

Algemene Informatie

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen over Tuin De Kring op een rij gezet. Onze organisatie verwerkt persoonsgegevens. In onze Privacy Verklaring is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we jouw privacy als klant waarborgen. Voor alle bezoekers gelden de huisregels van Tuin De Kring.


Mindervaliden

Het theater is toegankelijk voor mindervaliden. De Kring heeft verschillende voorzieningen voor mindervaliden. Zo is er een ringleiding voor slechthorenden, zijn er speciale rolstoelplaatsen te reserveren en is er een speciaal toilet. Lees hier meer over de toegankelijkheid.


Aanvang

Bij aankoop van je ticket zit een consumptie. Deze ontvang je bij binnenkomst en mag genuttigd worden tijdens de voorstelling. Na de voorstelling is er nog horeca aanwezig. Blijf dus gerust hangen voor nog een gezellige borrel! De deuren van Tuin De Kring openen een uur voor aanvang. De ingang van Tuin De Kring is via de draaideur van theaterrestaurant Over de Tong.


Toch nog een buitje verwacht?

Wanneer slecht weer wordt voorspeld, dan verplaatsen we de voorstelling naar de kleine zaal van De Kring. We brengen je tijdig op de hoogte van de locatiewijziging. De ingang blijft de draaideur van Over de Tong.


Bereikbaarheid

De ingang van Tuin De Kring is via de draaideur van theaterrestaurant Over de Tong bij De Kring zelf. Lees hier meer over de bereikbaarheid.

 

Bekijk hier de voorstellingen in Tuin De Kring
 • Zomeravondfilm: Grease

  za 13 jul 24 21:00
  Tuin De Kring
  za 13 jul 24
  21:00
  tickets
 • wo 17 jul 24
  14:30
  tickets
 • Zomeravondfilm: Bridget Jones's Diary

  za 20 jul 24 21:00
  Tuin De Kring
  za 20 jul 24
  21:00
  tickets
 • zo 21 jul 24
  14:30
 • Zomeravondfilm: Chocolat

  za 27 jul 24 21:00
  Tuin De Kring
  za 27 jul 24
  21:00
  tickets
van 2