Theaterdiner bij De Kring

Maak van een mooie avond, een geweldige avond! Je bezoek aan ons theater wordt nog specialer met ons theaterdiner. Geniet voorafgaand aan je voorstelling van een heerlijk 3-gangen diner in ons eigen restaurant Over De Tong. Zo maak je van je bezoek aan ons theater een complete avond uit! 

Maak je theateravond compleet

Combineer theater met eten en het belooft een fantastische avond te worden. Voor €37,50 geniet je bij restaurant Over De Tong van een heerlijk 3-gangen diner. Iedere maand stellen wij een heerlijk nieuw menu voor je samen. Dus ook wanneer je vaker komt wordt je steeds verrast door het menu. Het hoofdgerecht biedt altijd een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Er is voor ieder wat wils! Boek het arrangement direct bij de aanschaf van jouw theatertickets en geniet samen of alleen van theater en eten. 

Bekijk hier het theatermenu van september

Bekijk hier het theatermenu van oktober

Bekijk hier het theatermenu van november

 

Theater en diner

Een avond lachen bij cabaret, genieten van prachtige dans of geraakt worden door schitterende klassieke muziek. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Theater De Kring. Maak je theaterervaring compleet door deze te combineren met een heerlijk driegangendiner. Een avond dineren en genieten van het theater is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. En zo ben jij altijd op tijd klaar met tafelen om met een voldaan gevoel van je voorstelling te genieten en ben je direct na het eten al op locatie! 

 

Voorstellingen met diner

Bij ruim honderd voorstellingen is het theaterdiner bij te boeken. Deze voorstellingen zijn te herkennen aan een klein icoontje van een mes en een vork. Je kunt gemakkelijk jouw theaterdiner gemakkelijk toevoegen tijdens het afrekenen! Heb je al tickets?

Heb je al tickets voor een voorstelling en nog geen theaterdiner geboekt, maar zou je jouw bezoek aan de voorstelling toch graag combineren met een diner? Ook achteraf kun je nog een theaterdiner bijboeken op de website in jouw agenda. Vind je dit lastig en kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan helpen wij je! 

 

Bij onderstaande voorstellingen kun je een theaterdiner boeken:

Gerelateerde voorstellingen

 • SPIJKERPALEIS

  Joost Spijkers
  do 12 okt 23 20:15
  Kleine zaal
  do 12 okt 23
  20:15
  tickets
van 6