Zienderogen

De MEIDEN van Toen
za 12 okt 24 20:15
za 12 okt 24
20:15
  • za 12 okt 24
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Opeens is alles zichtbaar, proefbaar en binnen handbereik! Het regent mogelijkheden. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen en er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos ronddwalen.

Het leven is rauw, wiebelig, onvoorspelbaar maar zo ontzettend exceptioneel. We zijn voor altijd verbonden. Met elkaar en met het internet. DE MEIDEN, nog maar dertig jaar op deze aardkloot, worden er nu al best wel moe van. Ja, we zijn verwend met een kroontje op de E. Maar ook wakkerder en scherper dan ooit. Er is geen tijd om in te dutten! Het leven schiet aan je voorbij.

In ‘Zienderogen’ gaan DE MEIDEN deze kwestie eens goed onder de loep nemen. Ze gaan erover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en er mooie liedjes over zingen. Langzaam worden ze zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt?

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

concept, tekst en spel: Catherine Sorgdrager, Kim Perfors en Mariska Pronk | regie: Vincent van den Elshout | muziek: Mark Pepping (o.v.b.) | foto's: Rene Pronk