FOMO

Samir Fighil
za 15 jul 23 20:30
za 15 jul 23
20:30
  • za 15 jul 23
    20:30
    Kleine zaal

Deze voorstelling is verplaatst naar de kleine zaal. Alle kaarthouders worden geïnformeerd.

De winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van cabaretfestival Cameretten 2019 speelt zijn tweede voorstelling FOMO, wat staat voor Fear Of Missing Out. In deze voorstelling gaat Samir dieper in op ons intens verlangen niks te willen missen, maar heeft hij vooral oog voor de maatschappelijke gevolgen daarvan. 

Kunnen we er wel bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel materiële spullen bezitten, dure verre reizen maken, de perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben of een cryptomiljonair zijn om geaccepteerd te worden in deze maatschappij? Hoeveel mensen steken zich in de schulden of raken mentaal uitgeput, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden?  

Als adviseur binnen het sociaal domein en in zijn eigen omgeving heeft Samir menig probleemgevallen gezien, die uiteindelijk de handdoek in de ring hebben moeten gooien. Het gevoel is alsof je met een Fiat Punto op een F1-circuit staat met allemaal Ferrari racewagens. Maar hoe zit het met Samir zelf? Doet hij hier onbewust toch niet stiekem aan mee? Een voorstelling met inhoud en gelachen wordt er zeker! Samir is niet voor niets winnaar van de Persoonlijkheidsprijs.

Deze voorstelling vindt plaats in de kleine zaal