Online tickets kopen

Hoe reserveer ik online tickets voor een voorstelling? Het enige wat je nodig hebt is een account op de website. Lees hieronder hoe je een account aanmaakt en vervolgens tickets reserveert voor een voorstelling.

 

Waarom moet je een account aanmaken?

Door het aanmaken van een account ontvangen wij gegevens over onze ticketkopers. In het geval dat de voorstelling onverhoopt niet doorgaat kunnen wij je op de hoogte brengen. Daarnaast sturen we je enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling handige informatie per e-mail. Daarnaast kun je met een account:

 • Inloggen op de website
 • Je gegevens beheren
 • Tickets aankopen
 • Je communicatievoorkeuren aangeven (aan-/afmelden voor servicemails, nieuwsbrieven, etc.)
 • Je agenda bekijken
 • Je persoonlijke bezoekgeschiedenis bekijken
 • Persoonlijk aanbiedingen ontvangen
 • Online voorstellingen bekijken

Hoe koop ik tickets online?

We beschrijven stap voor stap hoe je tickets aankoopt via de website van De Kring.

 1. Klik op "login" bovenin het scherm en log in met je persoonlijke gebruikersnaam en het wachtwoord. Heb je nog geen account? Lees dan hieronder over hoe je een account aanmaakt.
 2. Ga naar "programma" en selecteer de voorstelling waar je tickets voor wil bestellen. Let op: je kan meerdere voorstellingen na elkaar selecteren om tegelijk te bestellen.
 3. Klik in je winkelmandje op "aantal kiezen"
 4. Doorloop het betaalproces en kies zelf je plaatsen in de zaal, het aantal tickets, soorten tickets en de gewenste betaalmethode. Indien je nog niet bent ingelogd zal er gevraagd worden om in te loggen of een account aan te maken.
 5. In het betaalgedeelte kun je betalen met de door jou gekozen betaalmethode.
 6. Na het afronden van het betaalproces is je aankoop volbracht. Je ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid in je ongewenste e-mail. Heb je niks ontvangen? Neem dan contact op met de kassa.

Hoe maak ik een account aan?

 1. Klik bovenin het scherm op "login."
 2. Vul je mailadres in.
 3. Je kan nu op twee manieren inloggen, via je mail of via een wachtwoord. Zie je dit scherm voor de eerste keer? Kies dan voor "Email mij een link om in te loggen".
 4. Vervolgens ontvang je op in jouw inbox een link, waarmee je kan inloggen op de site.
 5. Nu kun je jouw wachtwoord instellen voor jouw account om de volgende keer sneller in te loggen.
 6. Je account is aangemaakt! Indien je al bekend was bij ons met het e-mailaders kun je zien dat het account gekoppeld is met je bestelhistorie.
 7. Klik op "verder", je bent nu ingelogd.
 8. Controleer je gegevens door op de "account" knop in de menubalk te klikken. Je kan hier je gegevens aanvullen of wijzigen.