Samenwerkers

Wil jij een actieve rol spelen in het bruisende culturele leven van Roosendaal? Word dan samenwerker bij Cultuurcluster Roosendaal! 

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen als gastdame of -heer bij theater De Kring, het museum, of bij diverse voorstellingen en projecten georganiseerd door CultuurCompaan. Als samenwerker maak je deel uit van een gepassioneerd team en krijg je de kans om achter de schermen te werken bij inspirerende evenementen. Doe mee en draag bij aan de bloeiende culturele scene van Roosendaal. Samen maken we kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen! Meld je vandaag nog aan en laat ons weten hoe jij wilt bijdragen aan ons culturele avontuur.

Aanmelden
Ben jij gepassioneerd over kunst en cultuur? Wil je een bijdrage leveren aan de bruisende cultuurwereld van Roosendaal? Dan zoeken we jou als samenwerker van Cultuurcluster Roosendaal!

Mogen we jou binnenkort verwelkomen als samenwerker van het Cultuurcluster? Je kan via onderstaand formulier je gegevens achterlaten en dan neemt Linda zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op met Linda via linda.groeneweg@dekringroosendaal.nl of via 06 30 10 00 39 voor een vrijblijvend gesprek.