Kaartverkoop

Alles over de kaartverkoop, wachtlijst en het retourneren van toegangskaarten.

Kaarten koop je rechtstreeks bij De Kring. Dit kan online of telefonisch.

Het printen van je kaarten is niet nodig wanneer je De Kring bezoekt. Je mag de tickets ook digitaal laten zien op je telefoon. Dit is beter voor het milieu en gemakkelijker!

All-in Prijzen

De vermelde verkoopprijs geldt wanneer je online bestelt en is inclusief reserveringskosten, gebruik garderobe, e-ticket en je gratis drankje in de pauze op de buffetten (als er geen pauze is, krijg je je consumptie na afloop van de voorstelling). Voor sommige voorstellingen gelden afwijkende voorwaarden.

Koop je tickets met een bestelformulier, telefonisch of aan de balie, dan geldt een toeslag van € 0,75 per ticket (met uitzondering van rolstoelgebruikers.) met een maximum van € 7,50. Het toezenden van je tickets per post kost € 4,50.

Prijzen kunnen wijzigen. Tussentijdse btw-verhoging wordt doorbelast in de ticketprijs. 

Openingstijden kassa

De kassa is telefonisch geopend: van dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Vragen kunnen gemaild worden naar kassa@dekringroosendaal.nl

Online reserveren

Online kaarten reserveren is de makkelijkste en snelste manier om verzekerd te zijn van jouw plekje in de zaal. Via onze programmapagina kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week kaarten reserveren voor een voorstelling naar keuze. Kom je er niet uit? Lees dan hier hoe je online kaarten reserveert.

Hoe koop ik online kaarten?

Betaalmogelijkheden

Bij het reserveren van kaarten kun je op verschillende manier betalen. Hieronder vind je alle online betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Creditcard (Visa/Mastercard)
  • Podiumcadeaukaart
  • VVV cadeaukaart
  • Digitaal tegoed

Werkt een van de aangegeven betaalmogelijkheden niet op de website? Neem dan contact op met onze kassa via 0165 - 555 555 of kassa@dekringroosendaal.nl.

Cashless betaalsysteem

De Kring is overgegaan op een cashless betaalsysteem. Hierdoor is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. 

Kaarten retourneren, annuleren, ruilen of verlies

Toegangsbewijzen kunnen tot uiterlijk één week (7 dagen) voor de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen of ingewisseld worden voor een digitaal tegoed. Dit digitale tegoed komt op je account te staan en is niet inwisselbaar voor contanten. Voor deze ruilservice brengen wij € 1,50 annuleringskosten per kaartje in rekening.

Om te annuleren, kun je contact opnemen met de kassa via telefoon (0165 - 555 555) of e-mail (kassa@dekringroosendaal). 

Verlies

Ben jij je kaarten verloren? Log in met je account en bekijk je e-tickets in "mijn agenda". Vind je hier niet de kaarten die je zoekt? Neem dan contact op met de kassa. We sturen je altijd kosteloos opnieuw je e-tickets op.

Annuleringsverzekering

Wanneer je kaarten koopt voor een voorstelling heb je de optie om een annuleringsverzekering af te sluiten voor €1,- per kaart. Deze annuleringsverzekering biedt een garantie op de teruggifte van het aankoopbedrag wanneer je plots verhinderd bent door bijvoorbeeld een ernstige ziekte of ongeval.

Klik hier voor de exacte voorwaarden van de annuleringsverzekering.

Wachtlijst

Het is mogelijk om voor een uitverkochte voorstelling op de wachtlijst geplaatst te worden. Als er kaarten beschikbaar komen, bijvoorbeeld door een retournering, laten we je dat weten. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden als eerste op de hoogte gebracht.

Prijzen

Onze kaartprijzen bevatten altijd een vaste toeslag om verschillende kosten van het theater te dekken. Deze toeslag bevat administratiekosten, garderobe en een pauzeconsumptie (indien van toepassing). Deze toeslag bedraagt € 3,75. Alle prijzen op onze website zijn inclusief 9% BTW.

Deelbetaling

We bieden de mogelijkheid om een bestelling die voor 1 september wordt gedaan en hoger is dan € 150 op te delen in twee deelbetalingen. Het eerste deel betaal je direct via iDeal. Het tweede deel wordt op 1 september afgeschreven door middel van een automatische incasso. 

Bestel je via het bestelformulier dan kun je daarop aangeven of je in één keer of in twee termijnen wilt betalen.

Weet waar je koopt

LET OP! Koop alleen kaarten direct van De Kring via onze website. Er worden regelmatig kaarten doorverkocht door derden voor woekerprijzen. Je betaalt niet alleen te veel, soms wel het drievoudige, maar je loopt ook de kans dat je valse toegangsbewijzen koopt.

Hoewel we ons best doen om deze praktijken tegen te gaan, kunnen we dit nooit volledig voorkomen. Let daarom goed op dat je geen kaarten bij een externe aanbieder koopt die niet vermeld staat op onze website. Wil je meer weten of twijfel je over het verkoopkanaal? Neem dan contact met ons op of kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.