Vliegende start kaartverkoop De Kring Roosendaal!

Precies één week na de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 23/24, kan de Kring Roosendaal een opvallend positieve tussentijdse balans opmaken. Met ruim 35.000 verkochte kaarten op de teller, waarbij het record van topjaar 2019 is verbroken, kan gesproken worden van een vliegende start van het nieuwe theaterseizoen!

Heerlijk vol en afwisselend programma
Dat het theaterprogramma vol grote namen zit, helpt ongetwijfeld mee aan het succes. Theater grootheden als Youp van ’t Hek, Philippe Geubels, Richard Groenendijk, Peter Pannekoek, Van der Laan & Woe, Racoon, Bouke en Miss Montreal zijn inmiddels uitverkocht. 

Voor Claudia de Breij, Najib Amhali en Christel de Laat zijn nog wel kaarten te koop. Directeur Jan-Hein Sloesen: “We zijn blij dat we voor Najib en Christel maar liefst drie voorstellingen hebben kunnen boeken. Daarmee kunnen we heel veel mensen een leuke avond bezorgen!”

Bijzonder
De Kring heeft twee deelnemers aan de Beste Zangers weten vast te leggen. Nick van Nick & Simon kennen we allemaal, maar Mell misschien nog niet zo. En dat is onterecht, ze is echt van de beste zangeressen van dit moment.  
Mell (29) is een Nederlandse singer-songwriter en maakt deel uit van de band Mell & Vintage Future. Het zingen zit in de familie want haar opa Piet Veerman was de zanger en gitarist van de Volendamse band The Cats! In 2014 is Mell te zien in The Voice of Holland en met haar band Mell & Vintage Future behaalt ze in 2020 de finale van het programma ‘We want more’. Mell is te zien op 16 februari 2024.

Theaterrestaurant
Afgelopen seizoen is ook het theaterrestaurant weer geopend. De samenwerking met lokale ondernemer Dimitri Houtepen van Kaaicatering is erg goed bevallen en de samenwerking wordt dan ook voortgezet. De gasten waarderen hun diner met een 8,9!  Bij meer voorstellingen dan ooit, kan er weer vooraf gegeten worden. En de prijs… die wordt niet verhoogd en blijft gewoon dezelfde als afgelopen seizoen. 

Zó ontzettend klaar voor! 
Jan-Hein Sloesen: “We zijn er zó ontzéttend klaar voor! Eindelijk weer een normaal seizoen zonder doorgeschoven voorstellingen uit vorige seizoenen. En dat mensen vanaf de start kaartverkoop in zulke groten getale kaarten aanschaffen geeft wel aan dat onze gasten er óók weer klaar voor zijn. Ongelofelijk dankbaar zijn we dat we zelfs de explosieve kaartverkoop in topjaar 2019 al hebben overtroffen. We hopen van harte íedereen weer te verwelkomen en staan weer bij de theaterdeur met open armen en een grote lach van oor tot oor!”

Bekijk het programma
Het kersverse, gloednieuwe theaterprogramma 23/24 is hier te vinden. Kaarten kunnen zowel online worden besteld, als aan de theaterkassa.

We zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0165 55 55 55 van maandag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Op woensdag is van 12.00 tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in ons restaurant Over De Tong.