Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn (6+)

za 26 okt 24 19:00
za 26 okt 24
19:00
  • za 26 okt 24
    19:00
    Grote zaal

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters!

Een gloednieuw avontuur in het wilde westen: 'Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn'. Een spannende familiemusical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in Amerika. 

Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

'Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn' is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

Kinderen t/m 12 jaar gratis naar theater
Dit jaar bestaat De Kring 115 jaar. Een mooie gelegenheid voor een prachtig initiatief! Dit seizoen zijn al onze kindervoorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Voorstellingen zoals o.a. De Kleine Zeemeermin, Dirk Scheele, Brandweerman Sam, Fien & Teun, Woezel & Pip en Ernst Bobbie & de Rest zijn allemaal te zien in de Grote en Kleine zaal van De Kring.

Credits

regie: Els Damen | supervisie: Bruun Kuijt | muziek: Fons Merkies | spel: Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast | foto: Willem van Walderveen