De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

zo 6 okt 24
zo 6 okt 24

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Met de prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien? Met Sita Vermeulen in de rol van Kleine Zeemeermin. 

Kinderen t/m 12 jaar gratis naar theater
Dit jaar bestaat De Kring 115 jaar. Een mooie gelegenheid voor een prachtig initiatief! Dit seizoen zijn al onze kindervoorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Voorstellingen zoals o.a. De Kleine Zeemeermin, Dirk Scheele, Brandweerman Sam, Fien & Teun, Woezel & Pip en Ernst Bobbie & de Rest zijn allemaal te zien in de Grote en Kleine zaal van De Kring.

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook 'De Kleine Zeemeermin De Musical' een onvergetelijke ervaring zal worden.

Credits

regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen, Stijn MacGillavry e.a. | foto: Nick van Ormondt & Van Hoorne Studios