Cupcakes for Christmas

Pia Douwes, Stijn Fransen, Ferry Doedens e.a.
di 24 dec 24 15:00
di 24 dec 24
15:00
  • di 24 dec 24
    15:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de onweerstaanbaar foute romantische komedie in het rode pluche: 'Cupcakes for Christmas'! Voor het eerst wordt dit populaire genre vertaald naar live theater!

Romantiek, liefde, humor, muziek én cupcakes zijn de smeuïge ingrediënten van deze heerlijke kerstkomedie met o.a. RomCom queen Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens in de hoofdrollen.

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de knusse familiebakkerij. Echter, in het geheim overweegt Kate het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de band met haar moeder op scherp te staan. Ze staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Met de musical comedy 'Cupcakes for Christmas' laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbij komen, maar weet zeker ook te verrassen. Trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. En als we allemaal geloven…is er zelfs een kans dat de kerstman zijn opwachting maakt.

Credits

script en teksten: Leon van Uden | regie: Marleen van der Loo | spel: Pia Douwes, Stijn Fransen, Ferry Doedens e.a | muziek: Bas van den Heuvel | foto: Marloes Kemps