Meesterlijk Feest!

Robèrt van Beckhoven
wo 13 nov 24 20:00
wo 13 nov 24
20:00
  • wo 13 nov 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

De ticketprijs is inclusief een proeverij ter waarde van € 19,50.

Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub!

Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale food-experience: 'Meesterlijk Feest!' 

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die jou met zijn verhalen en anekdotes over het bakkers vak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In de voorstelling 'Meesterlijk Feest!' serveert hij het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart. Want… het is altijd feest, als de bakker is geweest!

Robèrt is te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX en brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. 'Meesterlijk Feest!' is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Credits

foto: Raoul Hollants