Het Debuut 2024

Via Rudolphi Producties
vr 11 okt 24 20:15
vr 11 okt 24
20:15
  • vr 11 okt 24
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Tijdens 'Het Debuut' ontdek je de meest opvallende afstudeervoorstellingen van 2024. Op één avond zie je drie verschillende voorstellingen van dé theatermakers van de toekomst. Met 'Het Debuut' geeft Via Rudolphi Producties al meer dan 10 jaar de nieuwe generatie theatermakers een podium. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. 

Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar worden de debutanten gescout. Welke voorstellingen je gaat zien, blijft nog even een verrassing. Veel van de makers die eerder deelnamen aan 'Het Debuut' groeien uit tot gevestigde namen, zoals: Rundfunk, George Tobal, Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, La Isla Bonita, Tarik Moree en Tim Olivier Somer, Myrte Siebinga, Koen ter Braak en Jeroen van Arkel.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Over Via Rudolphi Producties:
Via Rudolphi Producties produceert sinds 2011/2012 jaarlijks 'Het Debuut'. Via Rudolphi Producties is een theaterhuis dat werkt met autonome spelende makers. Van net afgestuurde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld hebben gezien. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen. Onze voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Credits

idee en concept: Marie-Anne Rudolphi en Maarten van der Cammen | artistieke coaching: Peer van den Berg en George Tobal | panel: Bodil de la Parra, Floor Nicolaas, Frank Noorland, George Tobal, Just van Bommel, Nicole van Vessum, Peer van den Berg, Sanne Boersma en de producenten van Via Rudolphi Producties | foto: Perla van Kessel & Roel van de Ven