Vleugel Vrij

Robin Imthorn
za 8 mrt 25 20:15
za 8 mrt 25
20:15
  • za 8 mrt 25
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Robin Imthorn is als marinier onderscheiden met de Legion of Honor Award en ervaren in conflictgebieden zoals Afghanistan. Zijn terugkeer naar het burgerleven was een reis door trauma, waarin hij leerde dat echte leiderschap begint met zelfoverwinning. 

Als ervaringsdeskundige in PTSS gebruikt Robin zijn inzichten om anderen te ondersteunen, waarbij hij een diepgaand begrip van post-traumatische groei heeft ontwikkeld. Zijn levensverhaal inspireert anderen om hun eigen hindernissen te overwinnen en wijst de weg naar een leven vol kracht en vervulling.

Zijn theatervoorstelling 'Vleugel Vrij' neemt je mee in het buitengewone en inspirerende verhaal van een onderscheiden oorlogsveteraan. Het stuk volgt zijn reis door oorlogstrauma en innerlijke conflicten, naar bevrijding en de mogelijkheid om iets groots te bereiken. Deze reis drijft hem zowel mentaal als fysiek tot het uiterste, vergelijkbaar met het gevecht van zijn eigen leven, maar ditmaal vecht hij voor anderen.

De ervaring wordt verrijkt door de aanwezigheid van Nordin Maouli, een marinier, veteraan en pianist, die het verhaal begeleidt met zijn muzikale bijdrage. 'Vleugel Vrij' belicht de kracht van veerkracht en de mogelijkheid om tegenslagen te overwinnen, en creëert zo een aangrijpende en meeslepende theatrale ervaring.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van