What Just Happened?

Jett Rebel
di 15 okt 24 20:00
di 15 okt 24
20:00
  • di 15 okt 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Wat is er net gebeurd? Dat is wat je denkt als je vrolijk de zaal uitloopt na het zien van deze show. Je verwacht misschien overdreven toeters, bellen en een poppenkast, maar nee, het is pure muzikale ambacht. Gewapend met instrumenten en een stem, die je in vervoering brengen, neemt Jett Rebel je mee.

De naam van de tour wijst niet alleen op de show zelf, maar ook het moment in tijd waar we allemaal inzitten. Wie vraagt zich niet vaak af ‘what just happened?’. Wat is er allemaal gebeurd de laatste jaren, waar staan we en waar gaan we naartoe? Daarnaast leven we tegenwoordig grotendeels achter een scherm. De hele wereld lijkt steeds onpersoonlijker te worden. Het verliest zodoende toch zijn intimiteit. En wat is er intiemer dan vlakbij iemand zitten, die je serenade na serenade brengt. Een prachtig theater leent zich voor hele andere dingen dan een stomende rock tent.

Een avond helemaal in het nu zijn met elkaar. Een show vol verrassingen, voor iedereen. Een man, een paar instrumenten en een stem. Zo dichtbij, dat je hem bijna kan aanraken. Samen op een klein reisje, samen wat dichter bij elkaar. Een avond die je kan zien, voelen, horen, ruiken en die je nooit meer vergeet.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

foto: Tessa Huijzer