Karma

Rayen Panday
do 10 apr 25 20:00
do 10 apr 25
20:00
  • do 10 apr 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling. Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Over Rayen Panday:
Rayen Panday (Zaandam, 1983) deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs. In 2010 begint Rayen aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken en in februari 2023 heeft hij zijn zesde voorstelling Focus afgerond. Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft sinds 2020 een wekelijkse podcast vanuit Toomler met comedian Stefan Pop. In verschillende tvprogramma’s is Rayen een graag geziene gast. Zo was hij te zien in; The Roast, Weet ik veelIk Hou van Holland en LOL seizoen 1 en 2. In december ’23 was hij een van de comedians bij Lubach’s Avondshow Stand-ups.

Credits

tekst en spel: Rayen Panday | regie (postuum): Wimie Wilhelm | regieadvies: Martijn Bouwman, Peter Heerschop en Eveline Mol | muziekadvies: Rutger de Bekker (compositie) en Johan Hoogeboom (tekst) | decor- en lichtontwerp: Wannes van der Veer | foto: Jurriaan Hoefsmit & Arie Koomen