Makkelijk in de omgang

Lisa Ostermann
do 12 dec 24 20:15
do 12 dec 24
20:15
  • do 12 dec 24
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.  

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over haar nieuwe voorstelling.  ‘Makkelijk in de omgang’: de voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.  

De pers over 'Makkelijk in de omgang' van Lisa Ostermann:
"Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden."  - De Volkskrant ⭐⭐⭐⭐
"Een natuurtalent" - Trouw ⭐⭐⭐⭐
"Lisa Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden. " - Theaterkrant (keuze van de criticus) 

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann.

NRC ⭐⭐⭐⭐⭐

'Makkelijk in de omgang' van Lisa Ostermann is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Engagement
Uit het juryrapport: Met haar tweede programma is Ostermann in een grote sprong uit het hokje ‘aanstormend talent’ gesprongen en houdt ze zich gemakkelijk staande tussen de gevestigde cabaretnamen. Binnen een persoonlijk verhaal over de rol van prestatiedruk en faalangst in haar leven – overweldigend samengevat in de epische, gedanste rap-musical uitputtingsslag ‘Lisa Fucking Ostermann’ – komen alle emoties voorbij. Ze maakt concrete R&B over goede seks en zingt met compassie voor een moeder die haar kind aan de jeugdzorg zal verliezen. Dankzij een inspirerend slot stuurt ze mensen niet mopperend over de staat van de wereld naar huis, maar met een opbeurend sprankje hoop.

Credits

tekst, muziek en spel: Lisa Ostermann | eindregie: Margôt Ros | adviezen: Jurrian van Dongen, Emma Linssen en Koos Terpstra | theatertechniek en toetsen: Teije Bartstra | lichtontwerp en toneelbeeld: Jasper Nijholt | foto: Mark Engelen | scènefoto's: Jessica Zeylmaker