Weerlicht (reprise)

Rob Scheepers
di 18 feb 25 20:00
di 18 feb 25
20:00
  • di 18 feb 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

Na vier avondvullende cabaretprogramma’s én maar liefst zes nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met een week lang uitverkochte zalen in Parktheater Eindhoven, is het nu tijd voor het vijfde cabaretprogramma van Rob Scheepers: ‘Weerlicht’

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Over Rob Scheepers:
Naast zijn theaterwerk is Rob bekend van onder andere zijn wekelijkse column De Week in Oneliners bij de ochtendshow van Radio 538. Ook schrijft hij iedere week een column voor het Brabants Dagblad. Rob was eerder te zien in de tv-reeks Padoem Patsss (VARA/BNN) en het tv-programma Rare Jongens (NPO).

Credits

foto: Nicole Minneboo