Grease

Met Vlaamse cast
di 10 sep 24 20:00
di 10 sep 24
20:00
  • di 10 sep 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

In september 2024 brengt Albert Verlinde ism Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter een frisse musicalversie van de geliefde feelgood klassieker ‘Grease’ naar De Kring Roosendaal.  Deze musical zal in 2024 maar eenmalig te zien zijn in Nederland. Deze unieke kans wil je niet missen! 

'Grease' vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

'Grease' staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van