Circusshow (3+)

Samson & Marie
zo 6 apr 25
zo 6 apr 25

Samson & Marie zijn de allerbeste vrienden. Dit olijke duo is onafscheidelijk en vindt op alle problemen steeds een verassende oplossing. Maar wat ze echt het allerliefste doen? Liedjes zingen voor iedereen! Met Samson's ondeugende blik en Marie's sprankelende energie brengen ze een flinke dosis humor en vrolijkheid voor iedereen.

Bereid je voor op de gloednieuwe circusshow van Samson & Marie. Een onvergetelijk spektakel waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Samen met hun trouwe vrienden  gaan Samson & Marie op avontuur in het circus. Uiteraard zijn ook Meneer de Burgemeester, Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine uit het NPO programma IJsjestijd erbij. Maar dat is nog niet alles! Op het podium staan ook een heel kinderkoor en ballet klaar om te schitteren. Dit is het moment om samen met de hele familie mee te zingen en dansen op de grootste hits! Trommel al je vrienden en familie op en beleef een onvergetelijke tijd in het circus. 

Geschikt voor alle leeftijden (3+).

Credits

regie: Stefan Staes | spel: Marie Verhulst, Dirk Bosschaert, Walter de Donder, Martine de Jager en Michiel de Meyer | m.m.v. kinderkoor en -ballet