Kats de Weg Kwiet

Bökkers
do 24 apr 25 20:00
do 24 apr 25
20:00
  • do 24 apr 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Met onvervalste rock-‘n-roll en pakkende teksten in het Nedersaksisch toert Bökkers al ruim tien jaar van Jipsingboermussel tot Grubbekutjeveen om daar ieder weekend de tenten plat te spelen. Maar na twee uitverkochte theatertournees lijken de bandleden ‘Kats De Weg Kwiet’. In deze gloednieuwe show wordt aan de hand van de verhalen en anekdotes van frontman Hendrik Jan Bökkers duidelijk hoe dat zo is gekomen. De band komt in volledige bezetting en wisselt conferences af met verrassende uitvoeringen van bekend en nieuw, speciaal voor deze tour geschreven werk. Het resultaat is een heerlijke cocktail van rock-‘n-roll en theater, met hilarische, ontroerende, dampende en prachtige verhalen en liedjes. Even rustig op adem komen is er niet bij en voor je het weet ben ook jij ‘Kats De Weg Kwiet’ oftewel: helemaal de weg kwijt.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

In 2021 nam Hendrik Jan Bökkers deel aan het populaire Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers. Met de nummers Kold Bloed en Iederene hef een reden heeft Bökkers een vaste plek weten te bemachtigen in de Top 2000.

Credits

tekst en muziek: Bökkers | script: Hendrik Jan Bökkers en Bavo Galama | regie: Bavo Galama | met: Hendrik Jan Bökkers, Stef Hoekjen, Jim Zwinselman, Bart Petter en Jeroen Sweers | foto: Black Rabbit Studio