Simon & Garfunkel - The Concert in Central Park '81

Jop Wijlacker & Dennis Kolen e.a.
do 3 apr 25 20:00
do 3 apr 25
20:00
  • do 3 apr 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen komen na jarenlang succesvol op de planken te hebben gestaan met Simon & Garfunkel Acoustic - Sounds of Silence met een logisch vervolg ‘The Concert in Central Park ’81’; compleet met LIVE band! 

Waan jezelf op de mooie na zomerdag van 1981 in New York, waar bijna 500.000 mensen samenkwamen in Central Park, voor het ‘reünieconcert’ van Paul Simon en Art Garfunkel. Dit optreden was aanvankelijk bedoeld om geld in te zamelen voor een opknapbeurt aan het park. Echter, door de magische sfeer in het park en de excellente performance van de band, mondt dit concert uit tot een van de grootste en beste ooit.

Met de herkenbare songs zoals Mrs Robinson, The Boxer, The Sound of Silence, Bridge Over Troubled Water, Wake Up Little Susie, Cecilia, maar ook het latere swingende werk Late in the Evening, 50 Ways to Leave Your Lover en vele andere. De liedjes worden ondersteund met mooie beelden en afgewisseld met spraakmakende verhalen.

Beleef de sfeer van dit legendarische concert opnieuw!

Credits

muziek: Jop Wijlacker, Dennis Kolen, Mark Snijders, Alexander Bergmann, Bas Nuiver, Maarten Ouweneel en Pim Kamp | foto: Vincent Brongers