Wish You Were Here

Pink Floyd Project
vr 7 feb 25 20:00
vr 7 feb 25
20:00
  • vr 7 feb 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Pink Floyd Project neemt het publiek in hun nieuwe show mee naar 1975. Het jaar waarin Pink Floyd ‘Wish You Were Here’ uitbrengt, het legendarische album dat met Shine On You Crazy Diamond en het titelnummer ware klassiekers bevat, die al jaren hoog in de Top 2000 genoteerd staan.

Een spectaculaire reis terug in de tijd, waarbij Pink Floyd Project dezelfde setlijst speelt zoals Pink Floyd dat 50 jaar geleden zelf deed. Voor de pauze staat het theaterconcert in het teken van het album Wish You Were Here; na de pauze staat The Dark Side of the Moon centraal, inclusief klassieke Floyd-songs als Time, The Great Gig in the Sky, Us and Them en natuurlijk Money.

Pink Floyd Project brengt de onbetwistbare sound, look & feel van de tijdloze muziek van een van de meest invloedrijke bands aller tijden, wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel en gespeeld door een Nederlandse tributeband van de buitencategorie. Daarvoor werkt de groep opnieuw samen met regisseur Aike Dirkzwager en muziekjournalist / Pink Floyd-biograaf Wouter Bessels.

Verplichte kost voor Floyd-fans en de uitgelezen kans voor doorsnee muziekliefhebbers om nader kennis te maken met de tijdloze muziek van deze legendarische Engelse band.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

regie: Aike Dirkzwager | bijdragen: Wouter Bessels