Meezingfeest Roosendaal zingt

De Wannebiezz, B!K D!EL e.a.
vr 10 jan 25 20:00
vr 10 jan 25
20:00
  • vr 10 jan 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Samen zingen verbroedert, samen zingen geeft ontspanning, samen zingen is gezellig en samen zingen maakt gelukkig. De leukste feelgoodband van Nederland, de Wannebiezz, komt naar Roosendaal om samen met showmaster Dave van der Wal op zoek te gaan naar jouw gelukshormoon. 

Na het jarenlange succes van onder andere Rotterdam Zingt, is het hoog tijd dat heel Nederland dit aanstekelijke meezingspektakel leert kennen! Veel bekende hits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue en worden zowel op het toneel als in de zaal uit volle borst meegezongen. Van Malle Babbe tot Una Paloma Blanca en van Willeke Alberti tot Tom Jones. Voor het meezing-gemak worden de liedteksten geprojecteerd op een groot scherm. Een enthousiast gelegenheidskoor uit Roosendaal wordt muzikaal ondersteund door de begeleidingsband B!K D!EL en er is een uniek gastoptreden van een lokale artiest. Wie dat is, houden we nog even geheim. 

Kortom; een muzikaal feest van herkenning met stadsgenoten op het toneel, goede muziek, lekkere liedjes en vooral heel veel plezier. Wie denkt dat het onmogelijk is om een polonaise te doen in het theater, is nog niet eerder bij een meezingfeest van de Wannebiezz geweest. Laat jouw stem niet verloren gaan en doe mee in de feestvreugde. Het is tijd om samen met de Wannebiezz de sterren van de hemel te zingen!

Credits

showmaster: Dave van der Wal | muziek: Wannebiezz en B!K D!EL | zang: lokaal koor | foto: Tanja Otten