Charlotte Labee Theatertour - Ontdek de kracht in jouw leven

Charlotte Labee
ma 9 dec 24 20:00
ma 9 dec 24
20:00
  • ma 9 dec 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Leef jij een leven waarin jij zelf het verhaal schrijft? Een verhaal waarin jij vol overgave, vertrouwen en energie in het middelpunt staat? 

Na het succes van de uitverkochte Overprikkeld Brein Tour met ruim 30.000 bezoekers, komt Charlotte Labee in november - december 2024 terug met een nieuwe theater tour. Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. 

Het enige waar je grip op hebt, ben jijzelf. Alles start bij jou. Laat jij je constant tegenhouden in te doen wat jij echt wil doen en bereiken? Leef je niet vanuit je eigen behoeften, maar de eisen van een ander? Word je geblokkeerd door trauma’s uit het verleden die je maar niet kunt doorbreken en in de weg staan van jouw vrijheid? Of voel jij weerstand die je tegenhoudt bij iedere stap naar verandering?  Het is tijd om jezelf te bevrijden van die beperkingen van jouw eigen brein. Om naar jouw interne behoeftes te leren luisteren en volledig vanuit jezelf te durven leven.

Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. Leer hoe jij belemmerende patronen doorbreekt en jouw brein inzet om te komen waar je wil zijn. Zeg ja tegen een vrij leven vol energie en vertrouwen.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van