Killermindset

Fajah Lourens
wo 9 okt 24 20:00
wo 9 okt 24
20:00
  • wo 9 okt 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Wat als je vandaag besluit om de echte versie van jezelf te worden? Om de maskers af te zetten en te kiezen voor jouw ware zelf? Tijdens deze theatertour gaat Fajah samen met jou verkennen wat het betekent om jezelf op nummer één te zetten, met moedige keuzes die leiden tot persoonlijke groei en authenticiteit. Elke dag staan we voor keuzes. Kiezen we voor zekerheid of volgen we ons hart? Voor comfort of groei? Deze tour neemt je mee op een reis door deze dagelijkse beslismomenten, waar je leert om te kiezen voor wat echt belangrijk is: jezelf.

Ondernemen gaat over meer dan zakendoen; het gaat om passie en het volgen van je hart. Fajah deelt haar eerlijke, soms pijnlijke ervaringen van het ondernemerschap. Ontdek hoe jij je dromen kunt waarmaken en begin aan jouw eigen reis van ondernemerschap.

De killermindset talk is de perfecte combinatie tussen genieten van een fantastische avond met muziek, dans en gastsprekers, waaronder Ruud van de Wiel, en het verkrijgen van inzichten om patronen te doorbreken.

Over Fajah Lourens
Fajah werd voor het eerst bekend bij het grote publiek in 2002 dankzij haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2016 bracht ze haar eerste boek The Killerbody Plan uit, dat meteen een bestseller werd en maar liefst 78 weken in de bestsellerlijsten bleef staan. Na dit enorme succes lanceerde ze haar eigen lijn van proteïne producten onder de naam Killerbody, nu verkrijgbaar in meer dan 2000 supermarkten in Nederland en België.