The Freddie Mercury Story

Crazy Little Things
za 13 apr 24 20:00
za 13 apr 24
20:00

Freddie Mercury is en blijft een van de meest ongrijpbare sterren uit de geschiedenis van de popmuziek. Popjournalist, schrijver, Veronica-dj en drummer Jean-Paul Heck dook net als voor de vorige show Queen: The Story in het leven van Mercury. Hij ging op pad met een camera om bekende Nederlanders te vragen wat hun herinnering aan de Queen-legende is en trok naar Londen om gesprekken met vrienden van Freddie te filmen.

In The Freddie Mercury Story staan de ongelooflijke songs van de in Zanzibar geboren superster centraal. Gespeeld door Crazy Little Things, de zevenmansband met zanger Marijn Geluk als frontman, waarover de Volkskrant schreef dat je niet dichter bij de sound van Queen kunt komen.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

SOOZ

Kom na afloop van een aantal geselecteerde voorstellingen naar Over de Tong voor een gezellige Sooz-avond. Plaatjesdraaiers Mart Musters, George Fasssaert, Eric van Deelen en Peter van de Broek trakteren de bezoekers op een stortvloed aan hits uit de jaren '60, '70 en '80: van ABBA tot The Trammps en van de Rolling Stones tot Tavares.

Credits

regie: Diemer van Wijk en Jean-Paul Heck | muziek: Jean-Paul Heck, Marijn Geluk, Hanneke van Andel, Jeroen Lips, Lars van Herel, Frank Dries en Debby Zimmermann | scènefoto's: Lieke Brouwers